PÅ VEI TIL NY PREMIER LEAGUE-KLUBB: Romelu Lukaku (t.h) kan bli lagkamerat med Spurs-spiller Moussa Dembele. Her i 0-0-møtet mellom lagene i november. Foto: AFP  / PAUL ELLIS / NTB SCANPIX
PÅ VEI TIL NY PREMIER LEAGUE-KLUBB: Romelu Lukaku (t.h) kan bli lagkamerat med Spurs-spiller Moussa Dembele. Her i 0-0-møtet mellom lagene i november. Foto: AFP / PAUL ELLIS / NTB SCANPIXVis mer

Lukaku i samtaler med ny klubb

Agenten avslører.

(Dagbladet): Mens Chelsea-sjef Jose Mourinho klager over egne spisser scorer utlånte Romelu Lukaku flittig på utlån i Everton.

Nå tyder det meste på at 20-åringen heller ikke neste sesong spiller i Chelsea-trøya.

Snakket med Spurs-sjef Belgierens agent sier til Het Nieuwsblad at det allerede er opprettet kontakt framtidige arbeidsgivere.

- Jeg ser etter en klubb for Romelu. Og ja, jeg har snakket med Daniel Levy (Tottenham-styreformann) en gang. Men det betyr ikke at Romelu sikkert går til Spurs. Det er ikke snakk om det, sier agent Christophe Henrotay til avisa.

Kraftspissen har scoret 12 mål på 24 ligakamper for Everton, forrige sesong ble det 17 på 35 opptredener i WBA-trøya.

Agenten antyder at Belgia-angriperen er moden for spill i en toppklubb. Prislappen er deretter, på 25 millioner pund, skriver Daily Telegraph.

- Det er ikke 20 lag som har råd til Romel. Han går ikke fra Everton til, la oss si Swansea. Det er også forskjell på et Everton i nedrykksstrid og et Everton som slåss for spill i Europa, sier Henrotay.

Ifølge The Guardian har Mourinho på tross av spissproblemene gitt klart uttrykk for at Lukaku ikke skal satses på neste sesong.

Spilte uten spiss Etter 1-3-tapet i går var forklarte portugiseren at han brukte tyske Andre Shürrle, vanligvis høyrekant, på topp fordi han er misfornøyd med spissene sine i skadde Samuel Eto'os fravær.

- Jeg er ikke fornøyde spissenes prestasjoner, så jeg må prøvde ting. Med André vet jeg i hvert fall at vi har enda en spiller som kan holde på ballen, en som kan spille med de andre, sier Mourinho

- Selv om han ikke er så farlig, fordi han ikke er spiss, kan han spille med laget og sørge for at vi har ballinnehav.