Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lukaku i storform. Fortsatte å herje med West Ham

Kraftspissen har scoret i sju strake kamper mot London-laget.

NYTT MÅLSHOW: Romelu Lukaku har det med å score mot West Ham. Søndag gjorde han det igjen da Everton vant 2-0. Foto: Reuters / Carl Recine
/ NTB Scanpix
NYTT MÅLSHOW: Romelu Lukaku har det med å score mot West Ham. Søndag gjorde han det igjen da Everton vant 2-0. Foto: Reuters / Carl Recine / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Romelu Lukaku har det med å score mot West Ham. Søndag gjorde han det igjen da Everton vant 2-0.

Det var belgierens mål nummer 50 i Premier League, og det var hans scoring nummer ni på 11 kamper for Everton mot West Ham.

Kraftspissen har scoret mot West Ham i sju strake kamper. Dermed er han inne på en celeber liste. Jimmy Floyd Hasselbaink scoret også i sju kamper på rad mot West Ham i sin tid, og rekorden innehas av Robin van Persie, som scoret i åtte kamper på rad mot Stoke.

Lukaku var kampens gigant mot West Ham.

Enkel

1-0-scoringen hans var av den særdeles enkle sorten. Først testet Séamus Coleman skuddfoten, og West Ham-keeper Adrian måtte gi retur. Den plukket Yannick Bolasie opp, og han fikk slått elegant over Adrian og til Romelu Lukaku, som fra rundt én meters hold fikk nikket ballen inn i åpent bur.

Før den tid hadde West Hams Pedro Obiang og Evertons Ross Barkley glimrende muligheter til å score uten at det gikk.

Sjanser

Kampen på Goodison Park var ganske underholdende med flere sjanser til begge lag. Effektiviteten var det derimot så som så med, og målsjansene ble avverget én for én helt til Lukaku ikke kunne unngå å treffe.

14 minutter før slutt kom også 2-0. Denne gangen var det nevnte Ross Barkley som nettet. Barkley satte selv opp Romelu Lukaku, før han fikk ballen tilbake igjen på bakre stolpe. Da beholdt Barkley roen og scoret sitt første i årets Premier League-sesong.

Everton hadde ikke vunnet på de fire siste kampene, og seieren kom derfor god med for klubben som er på en god 6.-plass med 18 poeng.

West Ham er på 16.-plass med 10 poeng. Håvard Nordtveit ble sittende på benken kampen gjennom for West Ham.

(NTB)

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!