Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lukkøye bokser mot Petajamaa

VÆRNES (Dagbladet): På Trondheim Lufthavn i går ble den tidligere proffbokseren Roar Petajamaa skrytt opp i skyene. Av Team Klemetsen. Som var på vei til Gran Canaria med sin nye kondis-trener Kjell Arve Husby.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I november møtes Ole Lukkøye og Roar Petajamaa i ringen for å avgjøre hvem som er Norges beste proffbokser. Mange mener den kampen er avgjort på forhånd, deriblant Steffen Tangstad, som allerede har beskrevet trønderbokseren som en sportslig helt uinteressant motstander.

- Er Petajamaa en verdig motstander, Ole?

- Ehh, vel, jaa... hva skal jeg si til det, pappa?

- Å jo, absolutt. Roar er en ubeseiret tøffing. Han er mye bedre enn mange av dem du har møtt. Dette må du ta alvorlig, Ole, svarer Big-John.

- Jo, når Roar er i form er han god, mener Ole.

- Vi får håpe noen gir ham et spark i ræva og får ham i sving, flirer pappa John.

Ole Lukkøye er lei seg for at en avis skrev at han kalte Petajamaa «en feit gris» for en tid tilbake. Det var ikke det han mente, og dessuten er de gode venner. Men litt gemyttlig spøk for pressens skyld er på sin plass:

- Er det lenge siden du svettet, Roar? Jeg synes jeg ser en valk her, he-he.

- Hvorfor har du på deg platåsko? spør Petajamaa.

- Petajamaa står ubeseiret og tok 10 KO i 15 kamper i USA, opplyser promotor Hellandsjø.

- Hurra, jubler Big-John Klemetsen og applauderer ivrig. Før han lavmælt opplyser at det jobbes kontinuerlig med å få til en VM-tittel-kamp for Lukkøye.

Men først skal Ole til Syden for å få «verdens beste kondis», med hjelp fra Kjell Arve Husby.