Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lukkøye skal banke Derrick

Det blir en noe uvanlig fredagsunderholdning i Danmark i kveld. Ole «Lukkøye» Klemetsen skal banke Derrick - ikke den velkjente tyskeren fra TV-serien, men amerikaneren Derrick James.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg er der jeg skal være før kampen. Derrick er en god mann. Han har ligget på treningsleir i Danmark i ei uke og blant annet sparret mot dansken Rudi Markussen. Rudi sier at det var en meget god motstander, sier Ole Klemetsen til Dagbladet.

Kort vei til toppen

Derrick James har bokset 16 profesjonelle kamper. Av dem har han vunnet ni på knockout og tapt fire.

- Mogens Palle har sagt at det skal være kort vei til ny tittelkamp for Ole, derfor er det nok ingen dårlig mann han har funnet , sier Big-John Klemetsen.

Ole supplerer faren:

- Derrick har gitt uttrykk overfor flere her i Danmark at han har ambisjoner langt utover dagens åtterunders kamp, sier Lukkøye.

Skal bokse

Ole Klemetsen reiste ikke til København før onsdag denne uka. Oppladningen har han foretatt på Maz Mankowitchs treningsgym i Oslo.

- Max vil også være med i forbindelse med kampen mot Derrick, sier Lukkøye.

Hva så med mulighetene for seier?

- Tidligere har jeg gått ut og sagt at jeg skal banke alle. Nå er det slutt på det. Alle boksere er gode og de skal få se en seriøs Ole Klemetsen i ringen. Jeg skal bokse og ikke kødde, sier Lukkøye.

Det er en ting som er ulikt når Ole går i ringen i kveld. Mamma Wenche og kjæresten Elisabeth Trædal er hjemme i Norge. Begge fikk nok etter tapet mot Clinton Woods den 29. april.

Fikk kutt

- Ole fikk et kutt allerede i første runde og presset hvordan det skulle gå med ham ble for tungt å svelge. Derfor følger jeg ham aldri mer i ringen, men jeg holder på å gå på veggene. Er skikkelig nervøs for ham, sier mamma Wenche Klemetsen.

For Ole betyr det mindre at Wenche og Elisabeth er hjemme.

- Jeg har hele tiden hatt den oppfatningen av at dette er en gutteidrett. Jentene skal holde seg hjemme på kjøkkenet , sier Ole Klemetsen og ler.

I AKSJON IGJEN: Ole Klemetsen møter i kveld amerikaneren Derrick James.