Lukkøye venter på TV-rushet

Det første betal-per-titt-prosjektet på det norske TV-markedet har lokket snaut 5000 kjøpere en uke før Ole Klemetsen bokser sin VM-kamp i Italia. Rushet skal visstnok komme de siste dagene. Salget så langt betyr om lag 250000 kroner i kassa til Team Klemetsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
  • I Danmark var det 40000 som betalte for muligheten til å se nasjonalklenodiet Brian Nielsen første gang betal-per-titt ble forsøkt i Danmark. Da kom rundt halvparten av bestillingene den siste uka.

Slik kan det norske pilotprosjektet altså ligge likt med et skjema til 10000 solgte.

Men både TV-selskapet og boksefamilien er strålende fornøyd.

Utrolig

- Veldig bra, sier salgssjef Bjørn Torgersen i Viasat Ticket.

Som legger til:

- Vi håper fortsatt på å nå 20000.

Team Klemetsen hadde sin siste treningsdag på campen i Tønsberg i går, og der mottok pappa John Klemetsen salgsrapporten med hendene over hodet.

- Helt fantastisk! sier han.

- Når det var snakk om å avlyse hele greia bare for noen dager siden, så er dette tallet helt utrolig, sier Klemetsen til Dagbladet.

Bortimot frisk

I ettermiddag reiser Klemetsen-følget på et tjuetalls personer fra Gardermoen til Rimini. Tross en hompete oppkjøring er optimismen kledelig voldsom en uke før matchen.

Gledene står plutselig i kø:

  • Litt mindre sparringpartnere, trivelig besøk av Synnøve Svabø, en badevekt som viser 81 kilo (bare 1,7 over match-vekt), og et frisk-som-en-fisk-notat fra bokselege Odd Syverstad til den italienske doktor det måtte angå.

- Jeg har bare skrevet en forklaring om hva vi har funnet på Ole og hva vi har gjort. Han har trengt noen dager på å bli kvitt alle slaggstoffene, men han kunne nok bokset i dag, sier Syverstad.

- Så nå er han 100 prosent?

- Bortimot det, ja, sier Odd Syverstad.

FORNØYD: TV-billettsalget foran VM-kampen i Itali har gått tregt, men nå er Ole optimist igjen. - 5000 er helt utrolig, sier han.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer