Lukkøye vil bokse i Detroit

Natt til torsdag kan Ole Klemetsen få sin debut på NRK - dersom gammeltreneren Emanuel Stewards er snill.

Steward arrangerer et storstevne i Detroit denne natta, med Prince Naseem som hovedattraksjon. NRK skal sende denne kampen, men tar også med Ole Klemetsen hvis han kan få kamp.

Palle jobber for Lukkøye

- Å si at vi jobber med å få med Ole Klemetsen på stevnet den 22. oktober er en overdrivelse, men jeg har hørt at Mogens Palle arbeider med saken, sier tv-sportens Grete Johnsen til NTB.

- Muligheten for å få med Ole Klemetsen blir vurdert, og dersom det skulle gå i orden vil det gjøre evenementet enda mer attraktivt for oss, sier Johnsen.

Ved siden av Mogens Palle er det Stewards mann i Norge, Magne Stange, som jobber med å få til en kamp for Klemetsen i Detroit.

Sugar-Boy

- Såvidt jeg forstår er det veldig mye som tyder på at det går mot en kamp for Ole på stevnet i Detroit, og det er snakk om at han kanskje kan møte Sugar-Boy Malinga, sier John Klemetsen til NTB.

Med ett oppgjør avlyst siden seieren i begynnelsen denne måneden, betyr det mye for Klemetsen-familien å vise seg fram på NRK.

- Foreløpig har jeg ikke fått noen forespørsler om å ordne kamp for Ole Klemetsen på stevnet mitt i slutten av oktober, men dersom det skulle komme en slik forespørsel kan jeg ikke her og nå si hvor store sjanser det er for at han kan få kamp, sier Emanuel Steward til NTB.

NRK har skrevet kontrakt om å vise tre kamper med Prince Naseem, men kanalen har opsjon på flere.

(NTB/Dagbladet :på nettet)

<B>SEIER:</B> Her vinner Ole Klemetsen en kamp i London ifjor høst. Nå drar han kanskje til USA for å bokse natt til torsdag.