Luksus United

LOSBY GODS (Dagbladet): Luksussuiter med boblebad og golfbane rett utenfor døra venter Manchester United-stjernene når de kommer til Norge neste uke.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Losby Gods på Finstadjordet på Lørenskog var en storgård fra 1850 og ble hotell først i 1999. Det er her Beckham & Co. skal bo under Norway Cup.

- Kong Haakon den sjuende var en hyppig gjest på gamle Losby Gods, forteller administrerende direktør Lars Christian Krog. I gangen inn til den gamle storgården henger et telegram Kong Haakon sendte til tidligere godseier fru Boeck.

40 personer

Manchester United har reservert for en tropp på i overkant av 40 personer som inkluderer spillere og støtteapparat. Hotellet de skal bo på har fem suiter og alle skal benyttes av United-heltene. Suitene har en normalpris på 3500 kroner døgnet og har to etasjer.

I første etasje er det to senger og liten balkong. Ønsker gutta å slappe av etter ei tøff treningsøkt, kan de legge seg i boblebadet. Andre etasje er som en stor leilighet med tv og spisebord. På veggene henger flere kostbare malerier.

- Hva får gutta å spise mens de bor hos dere?

- Råvarene er bestemt av United og de er restriktive på hva de skal ha. Det er likevel ikke bestemt hva vi skal lage, men menyen er i de beste hender, sier Lars Christian Krog.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer