Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lund kan miste resten av sesongen

Andreas Lund pådro seg en kneskade i cupkampen mot Brann for snart to uker siden. Nå frykter den innleide Wimbledon-spissen at skaden er alvorligere en først antatt.

- Utifra bildene ser ikke menisken bra ut. Men først skal legene gjøre et inngrep der de går inn i beinet for å studere hele kneet. Først da får vi vite hvor alvorlig skaden er, fortalte Lund til Romsdals Budstikke.

Legene anser det som helt sikkert at en del av menisken må fjernes. Muligens er også korsbåndet revet av, og Lund må i så fall belage seg på et skadeopphold på nærmere seks måneder.

- Det er aldri gøy å bli skadd, og ekstra kjedelig er det så lenge jeg ikke vet noe særlig om hvor alvorlig dette er. Triste greier, sa Lund til Romsdals Budstikke i går.

Lund har spilt bare tre seriekamper for Molde etter at han kom tilbake fra Wimbledon. Foreløpig står spissen uten nettkjenning i sitt come-back i Tippeligaen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media