Lund legger opp

Andreas Lund (27) er ferdig med fotballkarrieren, og er løst fra kontrakten med Wimbledon.

Den store kraftspissen fra Kristiansand har ikke klart å bli kvitt de kompliserte kneskadene, og har måttet gi opp å spille fotball igjen.

- Nå er det over. Jeg kommer aldri mer til å spille fotball, forteller Lund til

Fædrelandsvennen

.

10. juli ble Lund løst fra kontrakten med London-klubben. Han har holdt det hemmelig i påvente av forsikringsoppgjøret, men etter at Fædrelandsvennen fikk bekreftet fra Wimbledon at Lund ikke lenger var ansatt snakker han ut om den sure avskjeden med toppfotballen.

- Det føles fryktelig bittert. Jeg er alt for ung til å legge opp, men når knærne nekter, så må jeg bare akseptere at slik gikk det. Heldigvis har jeg hatt god tid til å forberede meg på nedturen, dette kom ikke akkurat som et sjokk, sier Lund.

Andreas Lund debuterte med scoring for Wimbledon for to og et halvt år siden. Han fikk bare 14 kamper for klubben. Resten av karrieren har bestått av skader, operasjoner og skuffelser.

Nå håper han forsikringsselskapet skal godta legenes påstand om at han er 100 prosent fotballinvalid, og dermed berettiget til en solid forsikring. Men han føler seg ikke sikker:

- Se på Frank Strandli, han har hatt kjempeproblemer med forsikringsselskapet. Jeg håper jeg slipper å oppleve det samme, sier Lund.

(Dagbladet.no)

<B>FERDIG:</B> Det blir ikke mer landslags- eller klubbspill for Andreas Lund.