Lund senket Rosenborg

TRONDHEIM (NTB): To fulltreffere av Andreas Lund gjør at Molde opprettholder drømmen om seriemesterskap. I dag slo de Rosenborg 2-1 på Lerkendal og ligger seks poeng foran tittelforsvareren på tabellen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Rosenborg har vært utilnærmelige de siste årene og har tatt seks seriemesterskap på rad. Denne sesongen skal trønderne får slite, hvis Molde fortsetter som de har startet.

- Dette var skikkelig moro, men Rosenborg har én kamp mindre spilt og sesongen er lang. Vi håper i hvert fall å ta opp kampen med RBK, sa matchvinner Lund.

RBK-press

Rosenborg startet som de pleier på eget gress og kunne ha ledet med et par mål etter åpningsminuttene. Bare presisjonen i sistepasningen gjorde at vertene ikke lykkes før Mini satte inn 1-0 etter drøye halvtimen. Han fikk en pasning fra Bent Skammelsrud og tuppet ballen i nettet fra 7-8 meter. Nettkjenningen var ikke nok til å få Mini fornøyd etter kampen.

- Jeg har ikke slått så mange feilpasninger tidligere i karrieren som jeg gjorde i dag, sier Mini.

Minst viktig

Stemningen var adskillig høyere i den andre garderoben, men veteranen Pål Lydersen tar ikke av.

- På sett og vis var dette den minst viktige kampen å vinne. Det hjelper ikke å ta alle poengene i toppkampen hvis man taper mot de andre lagene. Fra vår side var dette en klok kamp. Spillet var ikke blendende men fornuftig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer