Lund spiller, Hartson syk

Wimbledons kneopererte superspiss John Hartson ble spilleklar på rekordtid, men må likevel stå over lørdagens toppkamp mot Manchester United. Denne gangen er det influensaen som har satt waliseren ut av spill.

- Andreas Lund spiller spiss lørdag. I tillegg er Marcus Gayle tilbake etter landslagssamlingen med Jamaica, så det ser ikke så verst ut likevel, sier Egil Olsen.

Han trodde lenge han skulle ha så godt som fullt mannskap å velge blant før toppkampen, men Tore Pedersen er ikke frisk etter kneoperasjonen i høst. Heller ikke Hartson eller venstrebacken Ben Thatcher var på treningsbanen igjen torsdag.

Drillo er likevel optimist før lørdagens storkamp på Selhurst Park. For første gang denne sesongen spiller Wimbledon hjemmekamp for fulle tribuner.

- Vi greide ett poeng mot Manchester United på Old Trafford i høst og kan greie det igjen. Vi trenger minst ett, helst tre poeng, sier Drillo med tanke på tabellen.

- Vi går på banen for å vinne, men Manchester United er tross alt et av de beste lagene i Europa. De er veldig sterke som holder tabelltoppen i England, til tross for at alle lagene gir alt for å slå dem i hver kamp, sier Drillo.

(NTB)