FJERDEPLASS:  Aksel Lund Svindal ble nummer fire i Canada. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jonathan Hayward
FJERDEPLASS: Aksel Lund Svindal ble nummer fire i Canada. Foto: AP Photo/The Canadian Press, Jonathan HaywardVis mer

Lund Svindal 12 hundredeler fra pallen i utforåpningen

Jansrud på 21. plass i comebacket.

(Dagbladet): Italienske Dominik Paris gikk til topps i utforåpningen. Aksel Lund Svindal, som vant gårsdagens trening ble nummer fire i Lake Louise.

Kjetil Jansrud endte på 21.-plass, slått av vinneren med 1,65 sekund.

Det var under super-G-rennet i VM i Schladming at korsbåndet til alpinisten røk. Siden fallet i februar har ikke Jansrud kjørt en eneste konkurranse.

Adrien Theaux ledet i mål da Jansrud satte utfor.

Kjetil Jansrud kjørte inn 1.59 bak franskmannen. I sitt comeback hadde han noen problemer, men alt i alt, så var det bra comeback av nordmannen.

Fra sitt startnummer 16 kjørte Aksel Lund Svindal meget bra. Ved andre passering ledet han. I mellompartiet tapte nordmannen noe, og han lå bak på de resterende passeringene. Svindal fikk opp dampen mot slutten, men farten var likevel ikke høy nok. I mål var han 12 hundredeler bak Theaux som endte på en tredjeplass.

Klaus Kröll kjørte på startnumret bak Lund Svindal. Han klarte å vinne de nødvendige hundredelene og kjørte inn til bestetid. Åtte hundredeler foran Theaux.

Dominik Paris satset det han hadde og klarte akkurat å komme i mål før Kröll. Tre hundredeler var italieneren foran i mål. Dermed kunne Paris juble over seier i sesongens første utforrenn.

- Jeg følte meg bra på start i dag. Jeg er ikke automatisk der jeg vil være. Jeg må jobbe videre med det, sier Lund Svindal til TV 2.

 COMEBACK:  Kjetil Jansrud kjørte inn til en 17. plass i comebacket. Foto: AP Photo/The Canadian Press/NTB Scanpix.
COMEBACK: Kjetil Jansrud kjørte inn til en 17. plass i comebacket. Foto: AP Photo/The Canadian Press/NTB Scanpix. Vis mer