IKKE BLANT DE BESTE: Aksel Lund Svindal var ikke blant de 15 beste under utfortreningen i Beaver Creek. Foto: EPA/George Frey/NTB Scanpix
IKKE BLANT DE BESTE: Aksel Lund Svindal var ikke blant de 15 beste under utfortreningen i Beaver Creek. Foto: EPA/George Frey/NTB ScanpixVis mer

Lund Svindal langt bak de beste i Beaver Creek

Alpingutta fikk endelig gjennomført treningen.

Alpingutta fikk endelig gjennomført en utfortrening i Beaver Creek torsdag. Verdenscupleder Aksel Lund Svindal var ikke blant de 15 beste.

De to første treningene i Colorado ble avlyst. Derfor var det viktig å få gjennomført treningen torsdag for å unngå at fredagens verdenscuprenn måtte avlyses.

Canadiske Erik Guay var raskest på utfortreningen. Han var 0,19 sekunder foran Florian Scheiber fra Østerrike, mens italienske Peter Fill hadde tredje beste tid.

Etter at rundt halvparten av kjørerne hadde vært i aksjon, var Kjetil Jansrud beste nordmann på ellevteplass. Han var 0,77 sekunder etter Guay. Svindal lå på 45.-plass og hadde 1,06 sekund opp til canadieren.

Aleksander Aamodt Kilde skal også kjøre torsdagens trening. Fredag er det utforrenn, mens det er super-G lørdag og storslalåm søndag.

Aksel Lund Svindal gikk til topps i super-G-rennet i Lake Louise sist helg, og han leder verdenscupen sammenlagt etter fire renn av sesongen.

(NTB)