Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lund Svindal på 8. plass

Bode Miller gikk til topps i verdenscuprennet i super G i Beaver Creek fredag. Aksel Lund Svindal ble beste av de norske på 8. plass.

Miller kjørte glimrende og vant med tiden 1.39,76. Han var 16 hundredeler foran landsmannen Daron Rahlves i mål. Amerikansk dobbeltseier var veldig populært i VM-bakken fra 1999.

Michael Walchhofer ble beste østerriker på 3. plass, mens Aksel Lund Svindal ble best av de norske på 8. plass. Han ble slått av Miller med 1,05 sekund.

- Jeg synes jeg gjorde et bra løp. Det var moro å kjøre her i dag, og jeg synes dette ser bra ut, sa Aksel Lund Svindal til NTB etter rennet.

Bjarne Solbakken har slitt i sesongoppkjøringen i år, men fredagens 15. plass var en ørliten opptur for ham. Kjetil André Aamodt kjørte inn til 23. plassen og sa til NTB at han fortsatt henger litt etter.

- Jeg er litt på hæla, men foten er ikke vond. Den funker bra, sa Aamodt, som har vært borte siden han falt på trening i Sölden i Østerrike dagen før sesongåpningen i fjor. (©NTB)

<B>VANT:</B> Bode Miller i kveldens utfor i Beaver Creek.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media