Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lund Svindal på pallen i Kitzbühel

Nummer tre i kombinasjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Aksel Lund Svindal endte på tredjeplass i kombinasjonskonkurransen i Kitzbühel. Slalåmresultatet var imidlertid ikke noe å skryte av.

Kun to av de norske slalåmkjørerne kom i mål i Kitzbühel, Lund Svindal og Lars Myhre, men de ble henholdsvis nummer 26 og 27 i konkurransen.

Verken Andreas Nilsen eller Hans Petter Buraas kom seg til mål i første omgang. Nilsen hektet og gikk på ryggen i henget, mens Buraas hektet i tredje port.

For Jean-Pierre Vidal ble søndagen en skikkelig opptur. Den regjerende olympiske mesteren i grenen tok sin første verdenscupseier på fem år. Og det passer jo bra med tanke på at OL bare er noen uker unna.

Franskmannen ble fulgt av østerrikeren Reinfred Herbst, mens Benjamin Raich ble nummer tre. Sistnevnte vant dermed også kombinasjonskonkurransen foran amerikanske Bode Miller som bare ble nummer 18.

Italienske Giorgio Rocca kjørte ut i første omgang.

(ANB)

PÅ PALLEN: Det gikk smått med Aksel Lund Svindal her i slalåmløypa, men etter kombinertutforen klatret han til tredjeplass.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!