Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lund Svindal tilbake på ski

- Men foreløpig mest som turist, sier landslagstrener Marius Arnesen.

Aksel Lund Svindal spente på seg skiene fredag for første gang siden det fatale fallet i utfortraseen i Beaver Creek 27. november i fjor.

Han tok noen forsiktige svinger i «hjemmebakken» Varingskollen, kan landslagssjef Marius Arnesen fortelle til NRK.

- Han var ute og skled litt på ski. Det var ikke snakk om noe trening, for han var nok mer som en turist i bakken, fortalte Arnesen.

- Jeg snakket med ham på telefonen. Han sa det var herlig å være tilbake på skiene igjen, men det vil nok fortsatt gå et par uker før han kan trene på snø, sa landslagssjefen.

Marius Arnesen forteller at Svindal hadde en tung periode i tiden etter at han kom hjem fra USA. Han synes framgangen var liten, men etter 10. januar har det løsnet.

Alt tyder på at Svindal ikke kommer til å kjøre flere verdenscuprenn i år.

Marius Arnesen sier at det er verdenscupåpning i Sölden 25. oktober, og da garanterer landslagssjefen at Lund Svindal skal være like sterk og god som da han falt i Beaver Creek og ødela inneværende sesong.

(NTB)

IKKE HELT DER ENNÅ: Men Aksel Lund Svindal har iallfall vært ute og testet skiene etter det stygge fallet i slutten av november i fjor. Foto: JOE KLAMAR/AFP/SCANPIX
IKKE HELT DER ENNÅ: Men Aksel Lund Svindal har iallfall vært ute og testet skiene etter det stygge fallet i slutten av november i fjor. Foto: JOE KLAMAR/AFP/SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media