Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lund Svindal uheldig igjen

Kjørte ut etter 40 sekunder.

Uhellet var igjen ute for Aksel Lund Svindal, som kjørte ut etter 40 sekunder i første omgang i verdenscupen i storslalåm søndag.

- Jeg fikk feil retning inn mot en port, fikk armen rundt porten og kjørte rett ut, sa Lund Svindal.

For det norske alpintalentet var dette meget bittert. Inntil da hadde han kjørt godt. Ved mellomtid lå han bare åtte hundredeler bak Hermann Maier som var best i første omgang.

For Lund Svindal har de to siste rennene blitt ødelagt. I det siste slalåmrennet i USA fikk han femte beste tid, men ble diskvalifisert for en feil portpassering.

- Jeg har god følelse, men marginene er små. Det er bedre å kjøre godt og ha uflaks enn å ha flaks under dårlig kjøring, sa han.

Mandag kveld kjører han verdenscup slalåm i Sestriere. Han føler ikke noe spesielt press foran det rennet selv om han har kjørt ut to ganger på rad.

- Det er først rennet i Flachau uken etter jeg har store forventninger til. Det er nok i storslalåm jeg kan hevde meg best, mener Lund Svindal.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media