Lund Svindals OL- høydepunkt: Jays Ndure vs. Usain Bolt

- Stemninga blir elektrisk, sier alpinkongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

SOGNSVANN (Dagbladet): Norges beste alpinister, Aksel Lund Svindal og Kjetil Jansrud, befinner seg for tida på Toppidrettssenteret ved Sognsvann i Oslo. Det gjør også flere av de norske utøverne som om ei drøy uke skal til London for å hente hjem heder, ære og edelt metall.

Både Lund Svindal og Jansrud har forventninger til det som skal skje. Lund Svindal er ikke i tvil om hva som blir høydepunktet for hans del.

- Den jeg gleder meg mest til å se, er Jaysuma Ndure. Vi er helt sikkert på samling et eller annet sted, forhåpentligvis i New Zealand, og stemninga som blir foran TV-en når startskuddet på 200-metersfinalen skal gå med Jays på startstreken, kommer til å være helt elektrisk med hele det norske laget samla foran skjermen, sier han til Dagbladet.

- Hvilke odds gir du Jays mot Usain Bolt?

- Klart, han har sinnssykt hard konkurranse. Så om han vinner gull er jeg usikker på — men at han er med og presterer bra, det hadde vært kult, sier Lund Svindal.

Spår håndballgull Han innrømmer at han ikke er helt oppdatert på hvordan det ligger an med de norske London-håpene. Ikke har han møtt så mange på Toppidrettssenteret, heller, selv om det er der den nroske troppen har precamp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer