Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lundanes disket etter stempling-miss i Finland

Kan koste ham sammenlagtseier i verdenscupen.

POST-KRØLL: Olav Lundanes misset på en stempling i Finland og ble disket. Det kan koste ham en topplassering i verdenscupen sammenlagt.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
POST-KRØLL: Olav Lundanes misset på en stempling i Finland og ble disket. Det kan koste ham en topplassering i verdenscupen sammenlagt. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Verdensmester Olav Lundanes mistet en post og ble disket under Nordic Tour i Finland fredag. Det gjør at det kan bli meget vanskelig å vinne verdenscupen i orientering.

Lundanes løp inn til 3.-plass på sprinten, men det oppsto drama i etterkant da det viste seg at han manglet stempling fra en post underveis. Lundanes hadde vært for rask.

Det betyr at han løper ut tre og et halvt minutt etter teten under lørdagens avslutning i Finland.

- Jeg viste god form, men nå blir det vanskelig med tanke på å vinne verdenscupen og Nordic Tour sammenlagt. Uansett håper jeg å løpe først i mål lørdag. Jeg er tent og motivert, sa Lundanes før han stakk fra målområdet.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media