Maren Lundby

Lundby om Iversen-beklagelse

- Jeg fikk en melding fra Emil, så det var veldig hyggelig. Jeg vet at han ikke mente det på den måten, sier Maren Lundby til Dagbladet.

FIKK TEKSTMELDING: Maren Lundby forteller til Dagbladet at hun personlig har fått en beklagelse fra Emil Iversen. Foto: Lise Åserud / NTB
FIKK TEKSTMELDING: Maren Lundby forteller til Dagbladet at hun personlig har fått en beklagelse fra Emil Iversen. Foto: Lise Åserud / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

FORNEBU (Dagbladet): At Maren Lundby er med i TV 2-programmet «Skal vi danse» midt under sesongoppkjøringen har skapt sterke reaksjoner blant flere idrettskollegaer. Blant dem langrennsløper Emil Iversen, som tidligere i høst omtalte veivalget som uprofesjonelt.

Men torsdag fortalte Maren Lundby åpenhjertig til statskanalen at hun sliter med vektkravene til hoppsporten og at hun av den grunn har valgt å stå over OL i Beijing. Hun utdypet videre at deltakelsen i «Skal vi danse» var et forsøk på å finne noen svar som kanskje kunne tatt henne til mesterskapet.

De siste dagene har Maren Lundby blitt hylla landet over. Åpenheten fikk også Iversen til å beklage sine tidligere uttalelser.

- Jeg har hele livet ønsket at jeg tenkte meg om før jeg pratet. Det går ikke alltid like bra. Situasjonen stiller seg annerledes og jeg beklager for det jeg sa, skrev Emil Iversen til Adresseavisen fredag.

Fikk melding fra Iversen

Lørdag kveld var Lundby igjen tilbake på parketten, der hun dedikerte dansen sin til den vanskelige OL-avgjørelsen. Dansen rørte seerne og hun fikk stående applaus fra både publikum og dommere.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer