Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lundby slo ansiktet på trening i Innsbruck

Maren Lundby fikk et ublidt møte med plastdekket i Bergisel-baken i østerrikske Innsbruck søndag. Hun pådro seg skrubbsår i ansiktet.

SKRUBBSÅR: Maren Lundbys treningshopp gikk ikke helt som det skulle. Foto: Skjermdump fra Instagram
SKRUBBSÅR: Maren Lundbys treningshopp gikk ikke helt som det skulle. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

Den forslåtte totningen la raskt ut bilder og video på Instagram. 23-åringen fikk problemer da hun gikk inn for landing på 126 meter.

– Det var det første hoppet mitt for dagen, og det var et fint og flott hopp helt til jeg satte nedslaget. Da dro je gut bakbindingen og gikk direkte på trynet. Jeg tok meg imot med ansiktet, men utenom det så er jeg hel ved. Jeg pådro meg heldigvis ingen skader utenom at jeg fikk en liten trøkk i ansiktet og hodet, sier Lundby til NTB.

– Så lenge vi ikke skal ta noen profilbilder de neste dagene, så kommer dette til å gå ubemerket forbi, håper jeg, fortsetter Bøverbru-jenta kvikk i replikken etter fallet.

Blåveis

Vinterens hoppdronning innrømmer at tankene for gjennom hodet da hun suste bortover sletta med hodet i plastdekket.

– Jeg ble ikke veldig skremt, men man blir jo alltid litt redd når man plutselig ligger der. Jeg var egentlig mest bekymret for ansiktet mitt, siden jeg bremset med ansiktet hele veien ut til sletta. Men jeg tror jeg kom heldig fra det. Forventer bare blåveis, og det kan jeg fint leve med, sier OL-vinneren fra Pyeongchang.

– Det hadde vært verre om resten av sesongen hadde gått, sier Lundby.

Hun satte også en støkk i norske hoppvenner før OL-rennet i Sør-Korea. Lundby falt i det siste treningshoppet og slet med sterke smerter da hun sikret det historiske OL-gullet.

For første gang vant en norsk kvinne hoppgull i OL-sammenheng.

VM-test

Nå fortsetter hopperne treningsleiren i Seefeld, kommende vinters VM-arrangør. Jentene skal bare hoppe i Seefeld, mens gutta også har VM-renn i storbakken i Innsbruck.

– Litt skrubbsår, ellers like hel, skrev trener Jermund Lunder på Instagram.

Lundby er på treningsleir sammen med lagvenninnene Silje Opseth og Anna Odine Strøm i tillegg til fire av landslagsgutta. Uten en syk Daniel-André Tande, hjemmeværende Andreas Stjernen i Trondheim og en Kenneth Gangnes i opptrening, deltar bare Halvor Egner Granerud, Johann Forfang, Robert Johansson og Anders Fannemel av gutta i sesongens første treningsleir og VM-test.

– Resten av leiren holder seg derimot på beina. Det ser ut til at alle har fått en god start. Vi gleder oss til flere dager med trening og hopping her i VM-området, sier Lundby.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media