Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lunde-Borgersen mister trolig VM

Landslagskapteinen må ta det med ro i åtte uker.

VM BLIR BONUS: Håndballspiller Kristine Lunde-Borgersen må holde seg i ro i åtte uker. Det betyr trolig at VM ryker for Norges kaptein.
Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX
VM BLIR BONUS: Håndballspiller Kristine Lunde-Borgersen må holde seg i ro i åtte uker. Det betyr trolig at VM ryker for Norges kaptein. Foto: Gorm Kallestad / SCANPIX Vis mer

|||

Norge må antakeligvis klare seg uten landslagskaptein Kristine Lunde-Borgersen i VM. Hun må ta det med ro i åtte uker.

Tirsdag fikk hun svar på skjelett-scintigrafien av høyrekneet.

- Kristine har fått konstatert stressfraktur i kneet og må nå ta det helt med ro i minst åtte uker. Vi ser nå på VM som en ren bonus for hennes del, sier landslagslege Ola Sand til fvn.no.

De neste månedene må Viborg-spilleren nøye seg med å sykle og løpe i vann. Hun mister en rekke kamper for Viborg, mens VM i Kina mest sannsynlig går uten henne i troppen.

- Det som er bra er at hun blir helt frisk. Men hun er tilbake i håndballtrening tidligst om to måneder, i verste fall om tre, sier Sand.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling