PERFEKT PUNKTUM: Neste sesong spiller Katrine Lunde Haraldsen i ungarske Györ, mens tvillingsøster Katrine Lunde Borgersen skal til østerrikske Hypo. Lørdag avsluttet de Viborg-karrierene med seier i Champions League for andre år på rad.Foto: SCANPIX/AP Photo/Vadim Ghirda
PERFEKT PUNKTUM: Neste sesong spiller Katrine Lunde Haraldsen i ungarske Györ, mens tvillingsøster Katrine Lunde Borgersen skal til østerrikske Hypo. Lørdag avsluttet de Viborg-karrierene med seier i Champions League for andre år på rad.Foto: SCANPIX/AP Photo/Vadim GhirdaVis mer

Lunde-tvillingene tok Viborg-farvel med mesterligatriumf

Sammenlagtseieren aldri truet mot Oltchim Valcea.

|||Viborg er for annet år på rad mesterligavinner i håndball for kvinner. Katrine Lunde Haraldsen storspilte i målet da det ble seier også i Romania.

Oltchim Valcea ble slått med sju mål i hjemmekampen sist helg, og det forspranget var aldri i ordentlig fare. Gitte Aaens seiersmål ga til sist 32-31-seier foran 6000 tilskuere i Bucuresti.

Oltchim Valcea gikk voldsomt ut og ledet tidlig med tre mål, men Viborg lot seg ikke ryste. Viborg var à jour allerede på 4-4 og havnet aldri i trøbbel igjen etter det.

Den norske keeperens storspill var en viktig årsak til det.

Viborg er mesterligavinner for annet år på rad, og for tredje gang på fem sesonger. Seks av de sju siste årene har trofeet endt opp i Danmark. Ved siden av de tre Viborg-seirene har Slagelse tre titler.

Zvezda Zvenigorod fra Russland er alene om å ha brutt den danske seiersrekken. Det skjedde i 2008.

Neste sesong har storsatsende Larvik alvorlige planer om å gjøre noe med det. Larvik tapte i år for Viborg i semifinalen, men styrker stallen kraftig foran neste sesong.

(NTB)