Lundekvam forlenget med Soton

Claus Lundekvam kommer til å bli i Southampton de neste årene. Han har underskrevet en ny treårskontrakt med den engelske klubben.

30-åringen kom til Southampton fra Brann i 1996, og han ble enig med klubbene om detaljene i den nye kontrakten i helgen.

- Jeg må si jeg er veldig fornøyd med å ha underskrevet en ny avtale, for jeg har jo gjort det klart hele tiden at jeg har ønsket å være i denne klubben, sier Claus Lundekvam på Southamptons sider på internett.

- Både familien og jeg føler at Southampton er blitt hjemstedet vårt etter alle disse årene. Nå spiller jeg min 8. sesong her. Det er lang tid i fotball, men jeg har hatt det fint hvert eneste minutt i denne klubben, og nå ønsker jeg å avslutte karrieren min her, legger han til.

Han har spilt under fem forskjellige managere i Southampton. Den siste som gikk var Gordon Strachan.

- Jeg kan ikke si annet enn at jeg er lei for at Strachan forlater klubben, for etter min mening har han gjort en veldig god jobb for klubben. Likevel innvirket ikke det på beslutningen min om å skrive under for ytterligere tre år. Nå er det opp til klubbledelsen å finne hans erstatter, men jeg føler meg helt trygg på at de finner den rette mannen for denne jobben, slik at vi blir tatt godt vare på også i årene som kommer, sier landslagsspilleren, som var kaptein i den siste kampen mot Spania i fjor høst.

Det er ventet at tidligere Tottenham- og England-manager Glenn Hoddle kommer til å overta som sjef i Southampton.

NTB

NY KONTRAKT: Claus Lundekvam, her avbildet på landslagstur, har tegnet ny kontrakt med Southampton.