Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lundekvam frykter for karrieren

- Ting tyder på at det ser mørkt ut.

Claus Lundekvam har slått opp seneskaden i ankelen. Det kan bety slutten på hans karriere.

- Det ser ikke bra ut. Jeg har fått en ny «splitt» i senen som var operert. Jeg kommer til å ta et standpunkt neste uke på hva som skjer, sier han til VG Nett.

Southampton-stopperen var nesten klar for comeback etter skaden han pådro seg i slutten av forrige sesong. På torsdagens trening fikk han smerter igjen. Nå går det mot en ny operasjon. Om han vil tilbake på banen, må han gjennom nye måneder med opptrening.

- Det er ting som tyder på at det ikke... ja, det er vel ting som tyder på at det ser mørkt ut. Det er tungt å ta, sier Lundekvam på VG Netts spørsmål om han tror karrieren er over.

Lundekvam har spilt i Southampton 12 sesonger, hvorav ni år i eliteserien. Han er en av utlendingene med flest kamper i Premier League.

(NTB)

BEKYMRET: Claus Lundekvam har slått opp seneskaden, og vet ikke om han kommer tilbake. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX
BEKYMRET: Claus Lundekvam har slått opp seneskaden, og vet ikke om han kommer tilbake. Foto: CORNELIUS POPPE/SCANPIX Vis mer
image: Lundekvam frykter for karrieren
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media