Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lundekvam gjør Norge-comeback

Regner med å være i Brasil-troppen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): I våres tok Claus Lundekvam en pause fra landslagsspill og forklarte at han ønsket å prioritere familien.

Samtidig varslet han at han ville ta en ny vurdering foran EM-kvalifisering - og denne gangen ble utfallet slik Åge Hareide hadde håpet.

Dermed er den 33 år gamle Southampton-stopperen disponibel allerede til kampen mot Brasil 16. august.

- Jeg snakket med Åge, og blir med Norge framover hvis de trenger en gammel, solid midtstopper. Jeg regner med å være i troppen mot Brasil, sier Lundekvam til VG.

I morgen sesongåpner Lundekvam i Championship borte mot Derby. Etter en skuffende fjorårssesong er det bare én ting som gjelder:

- Jeg blir jævla skuffa hvis vi ikke rykker opp, sier Lundekvam til avisa.

TILBAKE: Etter noen landskamper uten Claus Lundekvam har Southampton-proffen nå meldt seg til tjeneste for Åge Hareide igjen. Foto: Arnt E. Folvik
TILBAKE: Etter noen landskamper uten Claus Lundekvam har Southampton-proffen nå meldt seg til tjeneste for Åge Hareide igjen. Foto: Arnt E. Folvik Vis mer