Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lundekvam måtte skille lagkamerater

Keeper og back i krangel på banen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Southampton-kaptein Claus Lundekvam (33) måtte gripe inn da to av lagkameratene hans havnet i tottene på hverandre under gårsdagens kamp mot Birmingham.

Da bortelaget reduserte til 4-3 startet krangelen, etter at Chris Baird nikket ballen forbi egen keeper Kelvin Davies.

- Det var nok å gjøre på slutten av kampen, sier Claus til Dagbladet.no og bekrefter at han var med på å skille de to Southampton-spillerne.

- Jeg måtte gå i mellom. Det var ikke så spesielt, bare litt krangling om hvam som hadde skylda for målet. Problemet var at de ikke ville si unnskyld til hverandre.

Satser på direkte opprykk

Southampton holdt kampen ut, kapret tre poeng og er bare målforskjell unna en playoffplass i The Championship.

- Det er veldig tett der oppe, det var ekstremt viktig at vi vant i går. Spesielt siden vi møtte Birmingham, det beste laget i ligaen.

I hver fall fram til de møtte Saints.

FREDSMEKLER: Kaptein Claus Lundekvam tok ansvar da to av lagkameratene havnet i krangel etter et baklengsmål. - Problemet var at de ikke ville si unnskyld til hverandre, sier Lundekvam til Dagbladet.no. Foto: EPA
FREDSMEKLER: Kaptein Claus Lundekvam tok ansvar da to av lagkameratene havnet i krangel etter et baklengsmål. - Problemet var at de ikke ville si unnskyld til hverandre, sier Lundekvam til Dagbladet.no. Foto: EPA Vis mer

- Vi har en alle tiders sjanse til å rykke opp. Vi har mannskap til det, og det er en lang sesong. Det kommer til å bli tett i toppen, sier Claus.

- Må dere forsterke mye for å spille i Premier League?

- Nei, jeg tror ikke det. Jeg tror vi har en av de beste stallene i ligaen for øyeblikket. Det er jeg rimelig sikker på. Men det er viktig at vi henger med i toppen.

Spiller fram til 2008

Lundekvam har kontrakt ut denne sesongen og én til. Da er det slutt på karrieren.

- Det er abslutt drømmen å avslutte i Premier League, sier Claus.

Som har merket seg at Reading slett ikke ble noen kasteball for storlagene etter opprykket i vår.

- Ja, selvfølgelig. Reading var suveren i denne divisjonen i fjor, og ser ut til å fått en god start. Og vi har vært i Premier League de siste 25-30 årene, med unntak av de to siste sesongen, sier Saints-veteranen.

image: Lundekvam måtte skille lagkamerater
Hele Norges coronakart