Lundqvist sto som en levende vegg for Rangers

Klare for kvartfinalen i NHL.

STORSPILTE: I den sjuende og avgjørende kampen mot Ottawa Senators ble det 2-1 seier til Rangers. Keeper Lundqvist spilte som en levende mur og får mye av æren for at newyorkerne kunne sikre sluttspillplassen. Foto: Reuters / Gary Hershorn / Scanpix
STORSPILTE: I den sjuende og avgjørende kampen mot Ottawa Senators ble det 2-1 seier til Rangers. Keeper Lundqvist spilte som en levende mur og får mye av æren for at newyorkerne kunne sikre sluttspillplassen. Foto: Reuters / Gary Hershorn / Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Keeperen Henrik Lundqvist fikk heltestatus etter at New York Rangers sikret kvartfinaleplass i National Hockey League (NHL) torsdag.

I den sjuende og avgjørende kampen mot Ottawa Senators ble det 2-1 seier til Rangers. Keeper Lundqvist spilte som en levende mur og får mye av æren for at newyorkerne kunne sikre sluttspillplassen.

Rangers tok en rask 2-0 ledelse i annen periode, men måtte likevel slite for å holde seg foran i målprotokollen. Ved siden av at Henrik Lundqvist storspilte ofret spillerne seg maksimalt for å hjelpe keeperen.

Den eneste som klarte å overliste Lundqvist var Daniel Alfredsson. Han scoret Ottawas eneste mål i kampen, men det var ikke nok.

- Det var en herlig laginnsats som avgjorde denne kampen. Nå gjelder det å nyte denne seieren en kort stund, men vi må ganske snart samle oss for neste kamp kommer fort, sa Lundqvist etter kampen.

Nå skal New York Rangers møte Washington Capitals i den kommende kvartfinalen.

Alfredsson, som scoret trøstemålet til Ottawa, la ikke skjul på at han hadde en tom følelse inni seg etter kampen, og det kan hende at dette også var den siste kampen hans i NHL-karrieren

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer