Lundstram ble helten

John Lundstram ble matchvinner da nyopprykkede Sheffield United slo Crystal Palace 1-0 på hjemmegress i Premier League.

SKLIR LETT INN I PREMIER LEAGUE: John Lundstram og Sheffield United har fire poeng på to kamper. Foto: NTB Scanpix
SKLIR LETT INN I PREMIER LEAGUE: John Lundstram og Sheffield United har fire poeng på to kamper. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Scoringen kom tidlig i annen omgang og sørget for en fortjent seier for Sheffield-laget, som spilte solid i hjemmeåpningen og skapte flere farligheter enn gjestene fra London.

Før pause var vertene best, og de skapte også omgangens største sjanse etter 40 minutter. Lundstram slo inn til David McGoldrick, som burde ha scoret fra fem meter, men Palace-keeper Vicente Guaita avverget med en refleksredning.

Kort tid etter hvilen skulle hjemmelaget imidlertid få lønn for strevet. Uromomentet Lundstram var på farten igjen og banket ballen i mål etter at Guaita forsøkte å slå unna et innlegg fra Luke Freeman.

Søndagens fulltreffer betyr at Lundstram har scoret mål i alle de fire øverste divisjonene i engelsk fotball i løpet av fem sesonger. Han spilte på nivå fire og tre for Oxford og senere i mesterskapsserien og nå Premier League for Sheffield United.

Etter scoringen la Sheffield-laget seg lavt, mens Crystal Palace forsøkte å legge press på hjemmelagets svært kompakte forsvar. Det lyktes de ikke spesielt godt med, og det var i stedet Sheffield United som fortsatte å skape muligheter utover i omgangen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer