Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lungevirus stopper Pettersen

Står over v-cuprenn.

Sigurd Pettersen har fått påvist en virusinfeksjon i lungene og må stå over verdenscuprennene i Zakopane til helgen. Skihopperen håper at han er tilbake til NM neste uke.

Pettersen har følt seg syk den siste tiden, og under trening mandag ble han svimmel og hadde høy puls.

- Sigurd har fått en virusinfeksjon i lungene, og vi vil nå gi ham medisiner mot dette. Vi har tatt noen flere prøver for å se om sykdommen er på vei oppover eller nedover. Vi håper det skal gå raskt, men det kan også ta noe lengre tid, sier lege Lars Kolsrud til skijumping.no.

Pettersen håper han snart er tilbake i hoppbakken.

- Jeg føler meg ikke så verst, men ble ganske svimmel på trening. Nå får vi bare ta tiden til hjelp og håpe det går raskt over, sier Pettersen.

(NTB)

VAR I FORM: Sigurd Pettersen tok en sterk andreplass i v-cuprennet i Val Di Fiemme forrige helg, bak Tom Hilde. Nå er Pettersen syk. Foto: Scanpix/Afp
VAR I FORM: Sigurd Pettersen tok en sterk andreplass i v-cuprennet i Val Di Fiemme forrige helg, bak Tom Hilde. Nå er Pettersen syk. Foto: Scanpix/Afp Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media