Lunsjet med Hushovd dagen før han ble dopanmeldt

- Fint å treffe ham igjen, skriver Armstrong.

GAMLE SYKKELVENNER: Lance Armstrong (t.v.) gratulerer Thor Hushovd med seieren på sjette etappe av Tour de France i 2009. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
GAMLE SYKKELVENNER: Lance Armstrong (t.v.) gratulerer Thor Hushovd med seieren på sjette etappe av Tour de France i 2009. Foto: Heiko Junge / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): I går ble Lance Armstrong informert om at det amerikanske antidoping-byrået USADA anmelder ham for brudd på dopingreglene.

Armstrong svarte ved nok en gang å minne om at han aldri har avlagt en positiv dopingprøve.

USADA hevder på sin side at de har blodprøver fra 2009 og 2010 som viser at han har manipulert blodet enten ved å bruke epo eller ved blodoverføring.

Lunsjet med Thor Dagen før Armstrong ble informert om anmeldelsen, fortalte amerikaneren om en hyggelig lunsj med en gammel venn:

«Spiser en god lunsj med Thor Hushovd og familiene våre her i Frankrike. Fint å treffe ham igjen. #realbikerider,» skrev Armstrong på Twitter på tirsdag.

Hushovd har hatt et godt forhold til Armstrong siden de syklet mot hverandre i en årrekke. Hushovd har også valgt å stole på Armstrong mens stadig flere har kommet med dopbeskyldninger mot den sjudobbelte Tour de France-vinneren.

Nordmannen har alltid understreket at han er sterk motstander av doping, og at det er bra om eventuelt jusk blir avslørt. Men inntil det motsatte er bevist, har han trodd på Armstrong.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer