Lurer du også på hvorfor Ronaldo peker på eget lår?

Ble mobbet av lagkamerat.

(Dagbladet): Cristiano Ronaldo lår-blotting etter å ha scoret 2-0-målet mot Osasuna forrige helg ble en umiddelbar videohit.

Mot byrival Atletico Madrid i går vartet den tidligere Manchester United-spilleren opp med hat-trick og etter å ha banket inn 2-1-målet viste han nok en gang frem låret.

Historien bak feiringen skal visstnok være en episode med reservekeeper Antonio Adán i klubbens treningsrom.

- Jeg leste i noen spanske aviser at det var en intern fleip med Adán. Han skal visstnok ha sagt til Ronaldo på treningsrommet at han bare trente overkroppen, og ikke bena, sier Viasat-ekspert Thomas Myhre til Dagbladet.

Canal+-ekspert Magnar Kvalvik har også hørt snakk om at det var etter en spøk fra Adán at Ronaldo begynte med den noe spesielle feiringen.

- Men jeg har ikke sett hva spesifikt det var snakk om, sier Kvalvik.

- Et rent skjært helvete Høyrefoten til Ronaldo virker i hvertfall ikke å være spesielt utrent. Hat-tricket mot Atletico betyr at Ronaldo ble den første spilleren i La Liga til å runde 20 bortemål i én sesong noensinne. Han ble også den første spilleren til å score syv hat-trick i ligaen i løpet av en sesong.

- Det er jo helt i særklasse det han holder på med. Han sparker ballene slik at de ser ut som ballonger. Ballen skifter retning hit og dit, og det er en teknikk Ronaldo øver helt bevisst på. Jeg har jo sluppet inn et sånt mål mot Tyrkia, da gikk også ballen hit og dit. Det er utrolig vankselig å hanskes med.

- Det ser nesten ut som om det er noen som sitter på tribunen med en joystick eller noe. For en keeper er det et rent skjært helvete å hanskes med slike skudd, sier Thomas Myhre.

- En går litt tom for superlativer, og det begynner å bli så mange rekorder nå at en mister litt oversikten over alle rekordene han setter. Han er giftig på alle måter, som gårsdagen var et godt eksempel på: Han scoret på straffe, frispark og åpent spill, sier Kvalvik.

Imponert over Real-svar Canal+-eksperten ble imponert over måten Real Madrid svarte på Radamel Falcao og Atletico Madrids utligning i går.

- Det så ikke ut som en kamp som kunne skape fem mål, og da Falcao utlignet trodde jeg det skulle bli uavgjort. At Real Madrid da punkterte kampen på 25 minutter var imponerende, sier han og utdyper:

- I det siste har Real Madrid vært sin egen verste fiende når kampene har vært tette og jevne. De har nesten vært paniske, og har virket stressa med så mye snakk det har vært om forspranget til Barcelona som har blitt mer enn halvvert. Real Madrid svarte veldig bra på det i går, sier Kvalvik som ser for seg en utrolig spennende sesongavslutning.

- Bortsett fra «El Clasico» har Real Madrid en hakket vanskelige sesongavslutning, der Athletic Bilbao borte er den vanskeligste kampen. Den kan bli veldig vrien, sier Kvalvik.