- Lurt av brystvortene

Derfor tok fotografen feil av Anna Kournikova og Judith Soltesz-Benetton.

I går måtte juvelforhandler Frank Ramaesiri møte i retten, skriver nyhetsbyrået Reuters. Han er mannen som har gitt Anna Kournikova glede og skuffelse de siste ukene.

Ramaesiri tok nemlig toppløs-bildene som angivelig skulle være av den russiske tennisbaben og som ble trykket i magasinet Penthouse. Det skulle vise seg å være feil.

Nå har også han innsett at bildene er av Judith Soltesz-Benetton, svigerdatter av moteskaperen Luciano Benetton.

- Jeg er en idiot.

- Det er ikke tvil om at det ikke var Anna Kournikova. Helt til jeg så Ms. Benetton trodde jeg det var Ms. Kournikova. Jeg er sannsynligvis den siste som fant ut det. Jeg er lei meg for å ha gjort den tabben, sier St. Louis-mannen.

På spørsmål om hvordan han kunne gjøre feilen, pekte han på brystvortene. Ramaesiri hadde sett Kournikova i svett tennisdrakt som avslørte størrelsen på brystvortene.

Jenta på bildene hadde den samme størrelsen på brystvortene. Han var derfor helt sikker på at han hadde knipset en toppløs Anna Kournikova.

Etter at han hadde bedt om unnskyldning overfor både Penthouse og jentene studerte retten bildene. Penthouse-redaktør Bob Guccione forsvarte likhetene både i antrekk, klokker og oppførsel.

Judith Soltesz-Benetton ristet oppgitt på hodet da Ramaesiri hevdet han trodde det var Kournikova fordi personen oppførte seg som en celebritet som ønsket å være alene, så russisk ut og hadde en svart håndveske.

Både Kournikova og Soltesz-Benetton saksøker nå Penthouse. Bladet som ble lagt ut for salg 30. april er nå stoppet av Penthouse.

(Dagbladet.no)

IKKE TOPPLØS:</B> Penthouse hadde ikke bilder av Anna Kournikova.
<B>TOPPLØS:</B> Judith Soltesz-Benetton likte ikke at Penthouse ville trykke bilder av henne.