Lurt av gamletreneren

MARIENLYST (Dagbladet): Strømsgodset-Brann 0-2. Ingen fotballtrener kjenner Jostein Flo bedre enn Branns Harald Aabrekk. Kunnskapen sendte Brann to plasser opp på tabellen i går. - Trodde Harald ville vært litt snillere mot meg, sier Jostein.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Men Brann har sluttet å være gavmilde. I går handlet alt om kynisme, effektivitet - og ytterligere tre poeng i nedrykksstriden. Ett av de viktigste budene: Stans mannen med 11 mål på de seks siste hjemmekampene.

Det måtte nesten bli Aabrekk som organiserte den aksjonen. Den praktiske gjennomføringen tok kaptein Arne Vidar Moen seg av.

- Jostein får ikke finne på noe jeg ikke vet om. Ingen skal si vi ikke var godt forberedt i dag, sier Aabrekk - og smiler lurt.

Jostein svarte for øvrig på Aabrekks uforskammede aksjon med å klype ham i den ene skinka midt under et TV-intervju.

Aabrekk påpeker at det ikke ligger noe trolleri bak måten Jostein ble stanset på. Det handler først og fremst om bevissthet og spilleforståelse. Men én sak er verd å merke seg for midtstoppere med Jostein Flo i terminlista:

- Går du i kroppen på Jostein, så taper du garantert. Men får du et lite forsprang i lufta, så kan mye gjøres, sier Aabrekk.

Men - påpeker han:

- Det aller viktigste er å fange opp de ballene Jostein stusser videre.

Tjuvtriks

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer