- Lurt døden to ganger

Svenske satt sammen med syklisten som døde i Gent-Wevelgem.

PERSPEKTIV: Svenske Jonas Ahlstrand mener han har fått litt perspektiv på livet etter den siste ukes hendelser. Foto: AFP PHOTO / FRANCOIS LO PRESTI
PERSPEKTIV: Svenske Jonas Ahlstrand mener han har fått litt perspektiv på livet etter den siste ukes hendelser. Foto: AFP PHOTO / FRANCOIS LO PRESTI Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(procycling.no): Belgia og sykkelverdenen er rystet etter den siste tids hendelser. Den svenske proffsyklisten Jonas Ahlstrand var i nærheten av både terrorangrepet i Brussel, og velten som drepte Antoine Demoitié under Gent-Wevelgem søndag.

Ahlstrand skulle egentlig være på flyplassen i Brussel tirsdag, men da valgte han heller bilen. 

 - Man har lurt døden to ganger den siste uken. Da får man et lite perspektiv på livet. Jeg hadde en billett på tirsdag ned til Brussel, og man flyr ganske mye derfra når man har flyr til klassikerne. Man bruker mye tid på Brussel flyplass. Når slike ting skjer, så tenker man jo. Jeg var ganske glad for at jeg tok bilen ned på mandag, sier Cofidis-syklisten til svt.se.

Les også: Norsk syklist få minutter unna å bli rammet av terrorbombe

Lå på bakhjulet26-åringen forteller til statskanalen at han hadde den nå avdøde Demoitié på hjulet da den skjebnesvangre velten gikk på søndag. 

 - En motorsykkel lå bak, så veltet de foran meg. Han som lå bak meg veltet vel først, og så ble han kjørt over av motorsykkelen. Etterpå gled motorsykkelen inn i oss andre, forteller Ahlstrand. 

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer