Lurte Dagbladet, reddet VIF

Først lurte han Dagbladet med en «lrkur». I går dro han igjen gylfen på Einarsson & Co.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ULLEVAAL (Dagbladet): Allerede da Dagbladet var på gata i går, var dagen berget for islendingen Arni Gautur Arason. Sammen med landsmannen Gylfi Einarsson lurte han Dagbladet til å komme med tidenes frekkeste overskrift.

I går skrev Dagbladet at Arni og Gylfi var «Klar for lrkur». De to fortalte oss at det betydde «Klar for kamp». I virkeligheten er «lrkur» en lite flatterende beskrivelse av det mannlige kjønnsorganet. Etter Arasons praktkamp for VIF i går, haglet det med kommentarer i Vålerenga-garderoben.

-  For en «....», Arni, gliste Steffen Iversen, da han takket keeperen for kampen.

Og med den spesielle oppladningen til gårsdagens hatkamp, var det kanskje ikke rart at det meste gikk stang inn for VIF og Arason.

Flaks

Arason holdt nullen etter en fantastisk kamp i buret. Faktisk var det Gylfi Einarsson som var nærmest å lure Arason. Men headingen strøk i stanga og ut. For i går var alle marginene på Vålerengas side.

-  Litt typisk at vi har marginene mot oss. Sånn har det vært i de to siste kampene. Og noen ganger er det bare sånn, sukker Einarsson.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.