Lurte han alle igjen?

- Mourinho snakket gjennom lue.

(Dagbladet.no): Som kjent var Chelseas manager Jose Mourinho utestengt fra gårsdagens franktastiske kamp mot Bayern München. Men ryktene om at Mourinho likevel klaret å lure inn noen kommentarer til trenerbenken lever selvsagt dagen etter 4-2-seieren.

The Sun hadde selvsagt satt sin fotograf til å overvåke Chelsea-benken for å se om noen tok imot beskjeder fra den allmektige utestengte manageren. Og som de søkte, de fant.

Under tittelen «Ear we go» presenterer de sin bildeserie av trener Rui Faria, som har en ullue godt trukket ned over ørene. Hvis man legger godviljen til er det ingen tvil om at Faria tar imot beskjeder fra Mourinho, som visstnok befant seg kun 50 meter fra stadion og så kampen på tv.

I tillegg mener the Sun å ha sett Faria skrive beskjeder og levere til trenerkollega Steve Clark, som ledet Chelsea til seier i Mourinhos fravær.

Kun etter at fjerdedommer Pieter Venk påtalte luekommunikasjonen skal den ha stoppet.

Chelsea nektet selvsagt for alt etter kampen:

- Jeg har absolutt ikke snakket med Mourinho. Sist gang jeg så ham var to eller tre timer før kampstart, jeg har ikke snakket med ham siden, sa assistenttreneren til Chelsea Baltemar Brito.

UEFA virker trøtte av å etterforske Mourinho. De la saken død i går.

UTEN MOURINHO? Frank Lampard scorer et fantastisk mål og fører Chelsea opp til 3-1-ledelse mot Bayern München. Kampen endte 4-2, men var det uten Mourinho? Foto: Reuters
UTEN MOURINHO? Frank Lampard scorer et fantastisk mål og fører Chelsea opp til 3-1-ledelse mot Bayern München. Kampen endte 4-2, men var det uten Mourinho? Foto: Reuters Vis mer

- Vi har ingenting å rapportere fra denne kampen, uttalte UEFAs mann på kampen Frits Ahlstrøm.

PS! Jose Mourinho var utestengt da han var Porto-manager. I returoppgjøret mot Lazio i semifinalen i UEFA-cupen i 2003 satt han på tribunen og lurte ned meldinger til benken. I hans biografi «Made in Portugal» la han ved hele lista over beskjeder han smuglet ned til benken.