Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lurte på hvordan caddien fikk capsen

Her har du svaret, Tiger.

(Dagbladet.no): Tiger Woods (32) fortsetter å dominere, og vant i går kveld sin femte strake turnering.

Men denne gangen satt seieren lengre inne enn den har gjort siden han startet seiersrekka i fjor høst. Avgjørelsen falt først på det 72. hullet i Arnold Palmer Invitational i Florida.

For første gang på sju år avgjorde Tiger med en birdie på det siste hullet i en turnering, skriver Associated Press. Og hvilken putt: Woods senket ballen fra sju og en halv meters avstand på det siste hullet.

• Se video av vinnerslaget på pgatour.com

Kastet capsen

- Jeg snudde en middels turnering til en god en, sier Woods.

Og dermed smakte seieren ekstra godt. For selv om han har vunnet 63 turneringer på øverste nivå før, tok Tiger helt av.

Etter å ha satt den avgjørende putten, rev han av seg capsen, kastet den i greenen, snudde seg og brølte av glede.

TIGERBRØL: Tiger Woods tok helt av da den avgjørende putten fra sju og en halv meter falt i koppen. Han brølte av glede og kastet capsen. Foto: Andy Lyons, AFP/Scanpix
TIGERBRØL: Tiger Woods tok helt av da den avgjørende putten fra sju og en halv meter falt i koppen. Han brølte av glede og kastet capsen. Foto: Andy Lyons, AFP/Scanpix Vis mer

Han var så revet med at han ble overrasket da caddie Steve Williams kom og overrakte ham capsen.

- Jeg tenkte «Hvordan i helvete fikk han tak i capsen min?». Tydeligvis hadde den forsvunnet. Jeg må se høydepunktene, jeg var så oppslukt av at putten gikk inn og at jeg vant turneringen, sier Tiger. 

I fint selskap

Woods slo 45 år gamle Bart Bryant, som tross storspill gjennom helga måtte se Tiger Woods spise opp forspranget hans på de avgjørende hullene.

- Det er derfor han er Tiger Woods. Han har en utrolig evne til å få til det slaget eller den putten akkurat når han trenger det. Han har gjort det før. Han vil gjøre det igjen, sier Bryant.

Seieren var altså Woods\' 64. turneringsseier, og tok ham opp på delt tredjeplass med Ben Hogan på lista over tidenes mestvinnende. Foran ligger Jack Nicklaus med 73 og Sam Snead med 82 seire.

- Det er ganske fantastisk å være i et slikt selskap. Jeg har hatt en fantastisk karriere så langt, og forhåpentligvis vil det fortsette, sier Tiger.

Seieren ga forøvrig Tiger 5,3 millioner i prispenger.

image: Lurte på hvordan caddien fikk capsen
HVOR FANT DU DEN? En god caddie får med seg det meste. Også skyggeluer som forsvinner under ville jubelscener. Her har Steve Williams plukket med seg lua til Tiger.
CAPSEN FORSVANT:</B> I sin elleville feiring kastet Tiger skyggelua. Uten at han husket det etterpå.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media