Lustü skal senke Vålerenga

Steven Lustü er tilbake på banen i slaget om hovedstaden på lørdag. Sjekk status for eliteserielagene.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

På lørdag braker Lyn og Vålerenga sammen på Ullevål i slaget om hovedstaden. Steven Lustü er tilbake i førsteeleveren etter å ha sonet karantene for et omdiskuterte røde kort.

Lyn - Vålerenga (Lørdag klokken 19.00)

Lyn: Johann B. Gudmundsson fortsatt ute med skade og Mohammed Ouseb soner karantene grunnet for mange gule kort. Steven Lustü tilbake etter karantene, Ole Bjørn Sundgot igjen aktuell etter ribbeinsskade.

Vålerenga: Erik Hagen tilbake etter karantene, Tobias Grahn soner karantene grunnet for mange gule kort. Freddy dos Santos og Andreas Augustsson fortsatt skadet.

På søndag går resten av kampene i runden, bortsett fra Viking mot Bodø/Glimt.

Brann - Sogndal (18.00)

Brann: Egil Ulfstein soner for gule kort. Erlend Hanstveit skadet og uaktuell. Tommy Knarvik trente fredag, men er usikker. Usikker er også nykommeren Stig Haaland. Han er på vei tilbake etter en brokkoperasjon, og har muligens tatt i vel mye i den siste uken for å overbevise om at han fortjente kontrakt. Han kunne ikke fredag. Nykommer nummer to Robbie Winters er aktuell.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer