Lustig tatt ut på Sveriges A-landslag

- Freidig offensivt.

SPILLE MED DE STORE GUTTA: RBKs Mikael Lustig (til venstre) imponerte stor for Sverige i ungdoms-EM og nå er han tatt ut i Sveriges A-landslagstropp. Her i duell med Englands Theo Walcott. Foto:EPA.
SPILLE MED DE STORE GUTTA: RBKs Mikael Lustig (til venstre) imponerte stor for Sverige i ungdoms-EM og nå er han tatt ut i Sveriges A-landslagstropp. Her i duell med Englands Theo Walcott. Foto:EPA.Vis mer

Rosenborgs Mikael Lustig er tatt ut til Sveriges landslagstropp som møter Finland neste onsdag.

Lustig spilte tidligere i sommer for Sveriges U21-landslag i EM på hjemmebane, hvor laget ble slått ut i semifinalen. Han må ha imponert landslagstrener Lars Lagerbäck, for nå er han tatt ut til A-landslaget.

- Han er fremfor alt freidig offensivt, men jeg synes også at han det siste året har utviklet seg mye defensivt, sier Lagerbäck til svenskfotboll.se.

- Det er utrolig moro, spesielt med tanke på at dette er et ordentlig uttak. Her er det mange gode spillere, og det er inspirerende. Det er bare å gå inn og krige, sier Lustig til Expressen.

Lustig ble hentet til Rosenborg for et år siden, og var en av Hamréns første kjøp som Rosenborg-trener. Han har stort sett vært fast høyreback på laget siden.


(NTB)