Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lustig vil forlate Rosenborg

- Får se hva som skjer i sommer.

SIKTER HØYERE: Mikael Lustigs kontrakt med RBK går ut etter sesongen, men svensken er ikke fremmed for å flytte på seg allerede i sommer.  Foto:  ARNT E. FOLVIK / Dagbladet
SIKTER HØYERE: Mikael Lustigs kontrakt med RBK går ut etter sesongen, men svensken er ikke fremmed for å flytte på seg allerede i sommer. Foto: ARNT E. FOLVIK / Dagbladet Vis mer

Mikael Lustig har gitt Rosenborg beskjed om at han ønsker seg nye utfordringer i ny klubb.

Den svenske backen scoret jomfrumålet på landslaget mot Moldova tirsdag. Når kontrakten med Rosenborg går ut etter inneværende sesong, blir det neppe forlengelse.

- Jeg har sagt til Rosenborg at det ikke blir noen forlengelse, så får vi se hva som skjer i sommer. Jeg sikter mot å komme meg til en av de virkelig store ligaene, sier Lustig til den svenske avisen Expressen.

Representanter fra så vel Milan, Manchester United, Inter som Chelsea skal ha vært til stede på Råsunda tirsdag, der de fikk se Lustig score i 2-1-seieren i EM-kvalifiseringen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media