- Luton hadde fortjent å slå oss

Carragher lot seg imponere.

(Dagbladet.no): Liverpool var farlig nær å gå på en skikkelig cupsmell mot Luton i går. Kampen endte 1-1 etter sjølmål av John Arne Riise, og de røde får sjansen til å rette opp inntrykket i omkampen på Anfield.

Liverpool-stopper Jamie Carragher legger ikke skjul på at Premier League-laget var lettet, og at det ikke hadde vært helt feil om de hadde blitt slått ut av League One-laget i FA-cupens 3. runde.

- Etter 90 minutter var vi glade for å fortsatt være med i cupen. Vi spilte ikke særlig bra, og om noen fortjente å vinne, var det Luton. Det aksepterer vi, sier «Carra» til Liverpools hjemmeside.

Liverpool fikk kjørt seg mot Luton i 3. runde for to år siden også, men da vant de til slutt 5-3. Derfor var de forberedt på en tøff kamp også denne gangen, hevder Carragher.

- Luton er et vanskelig sted å komme til. Det visste vi fra et par år siden, og om du ser på resultatene fra helga er kanskje ikke gapet mellom Premier League og de andre divisjonene så stort som folk tror.

Men selv om han lot seg imponere av Luton, mener Carragher at Liverpool nå vil sikre avansementet i omkampen.

- De fortjener alt skrytet de får etter dette, men forhåpentligvis kan vi gjøre jobben hjemme selv om vi innser at det blir en vanskelig kamp, sier han.

KLØNETE: John Arne Riise var langt fra heldig da han avklarte via sin egen arm og i eget mål. Dermed utliknet han for Luton. Foto: Gerry Penny, EPA/Scanpix
KLØNETE: John Arne Riise var langt fra heldig da han avklarte via sin egen arm og i eget mål. Dermed utliknet han for Luton. Foto: Gerry Penny, EPA/Scanpix Vis mer
- Luton hadde fortjent å slå oss
- VI VAR IKKE GODE: Jamie Carragher mener at om noen av lagene fortjente å vinne, var det Luton.