IKKE BARE JUBEL: Tyskland-trener Joachim Löw var ikke bare fornøyd etter 3-0-seieren over Malta. Foto: SCANPIX/AFP/OLIVER LANG
IKKE BARE JUBEL: Tyskland-trener Joachim Löw var ikke bare fornøyd etter 3-0-seieren over Malta. Foto: SCANPIX/AFP/OLIVER LANGVis mer

Löw skuffet etter 3-0 over Malta

- Vi skulle ha scoret flere mål.

|||

Tyskland kjørte over Malta og vant 3-0 i VM-oppkjøringen, men landslagstrener Joachim Löw fant lite å juble for.

- Vi skulle ha scoret flere mål. Vi spilte bra og skapte sjanser, men sløste bort for mange av dem, sa landslagstreneren.

Tyskerne møtte liten motstand i treningskampen i Aachen. Men gjestenes målvakt Justin Haber var i god form. Han berget mye av æren for Malta, som slapp unna med «bare» tre baklengs.

- Vi manglet noen spillere, vi vet det. Jeg ønsker jeg hadde dem alle sammen da vi startet oppkjøringen, sa Löw.

Brasilianskfødte Cacau scoret et mål på hver side av hvilen. Han ble spilleklar for Tyskland i fjor. Etter et kvarter headet han inn 1-0. I annen omgang doblet han ledelsen etter et nydelig angrep.

Veteranen Kenneth Scicluna var uheldig og satte ballen i eget nett to minutter etter 0-2-målet. Han feilvurderte en pasning fra Lukas Podolski og styrte ballen i nettet.

Tyskland er i gruppe med Australia, Ghana og Serbia i VM. Tolv spillere manglet da Malta kom på besøk, blant andre Bayern München- og Werder Bremen-spillere.

(NTB)