Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Löw vil ha fire innbyttere i fotballen

- Kan styrke det taktiske aspektet.

ÅRETS TRENER: I går ble Tyskland-trener Joachim Löw beviset på at han er årets trener. Samtidig benyttet han seg av muligheten til å si at han ønsker seg fire innbyttere. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI
ÅRETS TRENER: I går ble Tyskland-trener Joachim Löw beviset på at han er årets trener. Samtidig benyttet han seg av muligheten til å si at han ønsker seg fire innbyttere. Foto: AFP PHOTO / FABRICE COFFRINI Vis mer

Den tyske landslagssjefen Joachim Löw mener fotballen vil bli bedre om det blir tillatt med fire innbyttere i hver kamp.

Det var før utdelingen av Gullballen i Zürich at treneren fikk spørsmål om hvordan han stilte seg til en eventuell regelendring.

Löw svarte at han ønsker seg muligheten til å bytte fire spillere.

- I dagens fotball, hvor alt foregår i et svært høyt tempo, kan det hjelpe til å styrke det taktiske aspektet i kampene, mener Löw.

Den tyske landslagssjefen fikk også spørsmål om han trodde de beste spillerne hadde enda mer å gå på fysisk, men svarte da at han trodde toppen snart var nådd.

- Spillerne nærmer seg nok et tak for hva som er mulig å prestere nå, når man ser på tempoet kampene spilles i, og hvor mange kamper de beste spiller hver sesong, mener treneren.

Etter VM-gullet i Brasil var Löw storfavoritt til å bli kåret til årets trener. Det ble som ventet, og Löw stakk av med prisen foran Carlo Ancelotti (Real Madrid) og Diego Simeone (Atletico Madrid).

(NTB)