<b>DET ER LOV Å LA SEG FRISTE:</b> Joachim Löw har ikke noe imot tv-kameraene under VM i Frankrike. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM/NTB Scanpix
<b>DET ER LOV Å LA SEG FRISTE:</b> Joachim Löw har ikke noe imot tv-kameraene under VM i Frankrike. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM/NTB ScanpixVis mer

Löws nesepilling ble en stor snakkis. Nå skaper han nye overskrifter

Bryr seg ikke om kameraene i VM.

(Dagbladet): Tyskland-trener Joachim Löws har en tendens til å rette fokuset mot seg selv i store mesterskap. Noen vil si det er av morsomme grunner, andre vil mene at det han driver med er ekkelt og ikke hører hjemme på en trenerbenk.

I VM for seks år siden fanget tv-kameraene opp at 56-åringen plukket ut en buse fra nesa og seinere puttet den i munnen.

For to år siden ble Löws nesepilling igjen en VM-snakkis. Löw var nok en gang ivrig med fingeren i nesa, og håndhilste blant annet på Cristiano Ronaldo etterpå.

Snakkis

Det er kanskje ikke rart at kameraene følger tyskeren nøye under mesterskap, og i går traff produsentene nok en gang blink. Denne gangen var det ikke nesa som hadde hovedrollen, selv om den også var involvert under kampen mot Ukraina.

Den første videoen som begynte å sirkulere på sosiale medier viser hvordan Löw tar hele venstrehånda ned i buksa. Etterpå setter han seg ned på benken og fører hånda som nettopp var innefor bukselininga opp mot nesa.

Reaksjonene lot ikke vente på seg i sosiale medier, og det tok ikke lang tid før en ny video dukket opp.

Denne gangen viser tv-bildene hvordan Löw tar hånda innenfor buksa på baksiden, før han ruller på noe mellom fingrene og igjen tar hånda opp mot nesa for å lukte.

Begge videoene kan du se her (ekstern link).

Reagerte

Tidligere Liverpool-spiller Stan Collymore var blant dem som kommentere den første hendelsen på Twitter:

«Vi har alle vært der Yurgy».

Før han fulgte opp med denne da han fikk se Löw ta seg selv på innenfor buksa ved baken:

«Denne er ikke helt normal for å være ærlig».

- Fornøyd

Löw var iallfall en glad mann etter kampen, som Tyskland vant 2-0.

- Jeg er veldig fornøyd totalt sett. Polen-kampen blir avgjørende siden begge lagene vant, sier han ifølge UEFA.com.

Det spørs om noen journalister seinere våger å konfrontere treneren med oppførselen han viste.