<b>BEKLAGER:</b> Joachim Löw beklaget bildene som har sirkulert på nettet etter Ukraina-kampen. I bakgrunnen er Lukas Poolski. Foto: ARNE DEDERT/dpa/NTB Scanpix
<b>BEKLAGER:</b> Joachim Löw beklaget bildene som har sirkulert på nettet etter Ukraina-kampen. I bakgrunnen er Lukas Poolski. Foto: ARNE DEDERT/dpa/NTB ScanpixVis mer

Löws pinlige oppførsel ble en snakkis. Her er forklaringen hans

- Adrenalin og konsentrasjon.

(Dagbladet): Tyskland-trener Joachim Löws oppførsel på benken under åpningskampen mot Ukraina ble en skikkelig snakkis i både sosiale og vanlige medier.

56-åringen klødde seg både foran og bak i løpet av 90 minutter, og alt ble fanget opp av tv-kameraene på stadion. Begge videoene kan du se her (ekstern link).

Den første videoen som begynte å sirkulere på sosiale medier viser hvordan Löw tok hele venstrehånda ned i buksa. Etterpå satte han seg ned på benken og førte hånda som nettopp hadde vært innenfor bukselinninga opp mot nesa.

Etterpå gjorde han nesten den samme rutinen, bare denne gangen tok han seg på baken først.

- Jeg så også bildene og noen ganger gjør du ting underbevisst. Det skjedde bare og jeg beklager, uttalte Löw på gårsdagens pressekonferanse før kveldens kamp mot Polen.

- Det handlet om adrenalin og konsentrasjon. Jeg skal forsøke å oppføre meg bedre i framtida, sier Löw videre ifølge engelske The Guardian.

Lukas Podolski (31) ble også spurt om oppførselen til sin trener for noen dager siden.

- Det er ikke noe tema. Rundt 80 prosent av dere i dette rommet har klødd dere på «ballene». Derfor er det ikke noe problem, mente Podolski, til latter fra salen.

Tyskland åpnet mesterskapet med en 2-0-seier over Ukraina. I kveld klokka 21.00 møter de Polen.

Video: To av de norske landslagsspillerne tror Tyskland kan vinne EM. Se hvem under:

EM-favoritter: Norge klarte ikke å sikre seg en plass i EM i Frankrike. Likevel forteller landslagsspillerne hvem de tror vinner mesterskapet. Videoen er filmet under landslagssamlingen i Juni. Video: NTB Scanpix Vis mer