Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lydig sølv-jeger

Hans Åge Yndestad dukket opp til avtalt sted og headet TIL i ledelsen. Etterpå roste trener Per Høgmo Gamst-erstatteren som TILs lydigste spiller.

MOLDE (Dagbladet): -  Han gjør alltid som avtalt. Han skulle dukke opp på første stolpe når innleggene kom. Den scoringen burde holdt til seier, mente Per Mattias Høgmo .

Matchvinner

Yndestad var temmelig sikker på å bli matchvinner med sin scoring 11 minutter før slutt. Før scoringen hadde han knapt vært synlig på venstrekanten.

-  Jeg rykket og sto plutselig helt alene. Innlegget fra Miika (Koppinen) kunne jeg ikke misse på, sa Yndestad etter sitt første seriemål i år. I hjemmekampen mot Bodø Glimt sist la han opp til begge TIL-scoringene.

Yndestad er også lydig i forhold til gullkampen hvor TIL nå er tre poeng etter RBK og innehar andreplassen.

Seriesølvet

-  Den kampen er kjørt. RBK er best i det lange løp. Vi får strekke oss mot seriesølvet, mener TILs nye yndling.

Per Mattias Høgmo var skuffet over at det ikke ble tre poeng til tross for at Molde med nøytrale øyne var det beste laget både spille- og sjansemessig.

-  Vi var ikke smarte nok på slutten. Molde skulle aldri ha fått kommet inn i kampen som de gjorde etter at vi scoret. Vi visste det ville åpne seg på slutten og la opp løpet etter det. Når vi fikk scoringen, burde vi greid å lukke igjen bakover, sa Høgmo som hadde en annen forklaring på den knapt synlige kvalitetsforskjellen på lagene.

-  Molde har kjøpt seg opp. Vi har solgt oss ned. Vi gikk på ingen måte inn for bare å berge det ene poenget her, sa Høgmo.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling