Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Lydmannen aner fred og ingen fare. Men han ser ikke 150 kilo tunge Linval

- Alt jeg kunne se var masse røyk, og så smalt det.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Om vi kombinerer det velbrukte ordtaket «på feil sted til feil tid», og barnelærdommen at man skal se seg om et par ganger før man går over veien, har vi oppsummert søndagen til Bernie Beaudry godt.

Lydmannen som jobber for FOX var så definitivt det første. Han gjorde så definitivt ikke det siste.

Videosnutten, som nå går sin seiersgang, viser hvordan Beaudry skal komme seg i posisjon med lydutstyret sitt forut for kampen mellom Minnesota Vikings og Arizona Cardinals.

Men hadde han kastet et lite blikk til høyre idet han passerte spillerinngangen, hadde han sett at hastverk er lastverk. Han hadde også sett at den 150 kilo tunge Vikings-spilleren Linval Jospeh var på full fart i hans retning.

På klippet kan vi se at Beaudry såvidt unngår nummer 96 Brian Robson, men at det ikke var noen vei utenom Joseph og en aldri så liten lynleksjon i fysikk.

Lydmannen deiser i bakken, men det virker heldigvis som om han kom fra kollisjonen med helsa i behold. Verre gikk det med brillene som bokstavelig talt fikk seg en kraftig knekk.

Ifølge journalisten Brian Murphy, skal Beaudry ha gjennomført kampen.

- Det er det dummeste jeg har gjort på 20 år i denne jobben. Jeg hadde somlet, og var for sen med å komme meg på plassen min. Alt jeg kunne se var masse røyk, og så smalt det, sier den ufrivillige kjendisen.

Minnesota vant til slutt kampen 30-24.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!