Emiliano Salas dødsfall

Lydmeldinger avslører skittent spill før stjernas dødsfall

Emiliano Sala følte seg presset ut av Nantes. Spilleren hadde aldri lyst til å signere for Cardiff før han i januar styrtet i døden på vei til Wales.

OMKOM: Emiliano Sala døde da flyet han satt ombord i krasjet i Den engelske kanal. Nye lydklipp avslører at spissen ikke ønsket å signere for Cardiff. Foto: NTB scanpix
OMKOM: Emiliano Sala døde da flyet han satt ombord i krasjet i Den engelske kanal. Nye lydklipp avslører at spissen ikke ønsket å signere for Cardiff. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

En dokumentar fra den franske storavisa L'Equipe avslører nye detaljer om spillet rundt overgangen til Emiliano Sala fra Nantes til Cardiff.

Klubbene ble enige om en overgang for spissen 19. januar i år, men to dager etter krasjet Salas fly i Den engelske kanal, hvor både han og piloten, David Ibbotson, omkom til havs. Da var spilleren på vei for å møte sine nye lagkamerater og delta på sin første trening.

Lydmeldingene som L'Equipe har fått tilgang til viser at Sala aldri ønsket en overgang til den walisiske klubben, og hvordan Nantes likevel presset på for at handelen skulle skje.

- Kvalm av å se ham

I WhatsApp-meldingene går Sala spesielt hardt ut mot Nantes-president, Waldemar Kita, som han bare mener har en ting i tankene: Penger.

- Han vil bare selge meg til Cardiff fordi han har framforhandlet en god avtale. Han vil tjene alle pengene han ønsker. Han vil at jeg skal dra, og har ikke engang spurt om min mening. Han bryr seg bare om penger, sier Sala.

Lydklippene er fra 6. januar, to uker før spillerens overgang til balløya. Sala var Nantes' toppscorer på det tidspunktet, og sto med 12 mål i ligaen. Det er tydelig at den ettertraktede argentineren følte seg presset ut av klubben av Kita.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer