MATCHVINNER: England-spiss Daniel Sturridge feirer med lagkompisene etter å ha scoret kampens eneste mål i oppgjøret mellom England og Danmark. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB Scanpix
MATCHVINNER: England-spiss Daniel Sturridge feirer med lagkompisene etter å ha scoret kampens eneste mål i oppgjøret mellom England og Danmark. Foto: AFP PHOTO / BEN STANSALL / NTB ScanpixVis mer

- Lykke til i VM. Dere trenger det

Danskenes stikk til England.

(Dagbladet): England kontrollerte det meste av oppgjøret mot Danmark på Wembley i går, og vant 1-0 etter scoring av Daniel Sturridge snaut ti minutter før slutt.

Roy Hodgsons lag vant oppgjøret mot danskene fortjent, men engelskmennenes innsats var ikke veldig imponerende.

Olsens stikk Det mener i hvert fall Danmarks landslagssjef Morten Olsen. Den mangeårige landslagstreneren avsluttet nemlig pressekonferansen sin slik i går kveld:

- Lykke til i VM. Dere trenger det, sa Olsen, ifølge Ekstra Bladet da en engelsk journalist ville vite hvordan han vurderer Englands VM-sjanser.

De engelske journalistene brøt ut i et latterbrøl, men en som, naturlig nok, ikke satte spesielt stor pris på Olsens kommentar var England-boss Roy Hodgson.

- Det der bryr jeg meg ikke om. Alle lag trenger hell, men vi gjorde ikke det i kveld, det er sikkert, svarte Hodgson, ifølge Sky Sports.

Hodgson mener det engelske laget gjorde nøyaktig som han hadde tenkt.

- Det var en viktig kamp, og det var viktig at vi presterte bra. Jeg ville ha et godt energinivå, spillere som løp tilbake da de mistet ballen, som gjorde taklinger på feil side, som ikke var redde for å gjøre feil fordi de visste at de ville vinne tilbake ballen.

IKKE IMPONERT: Morten Olsen ønsker England lykke til i sommerens VM. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix
IKKE IMPONERT: Morten Olsen ønsker England lykke til i sommerens VM. Foto: AP Photo / Sang Tan / NTB Scanpix Vis mer

- Det var akkurat det jeg så, og så fikk vi prikken over i-en med seiersmålet.

Enda et stikk Morten Olsen mener åpenbart at England ikke er helt på nivå med Brasil, Tyskland, Spania og de andre VM-favorittene, men han innrømmer at det unge engelske laget han fikk se i går framsto som lovende.

Likevel klarte han ikke å unngå å komme med nok et stikk.

- Jeg syns England har et ungt lag med masse hurtighet. Det er lovende for framtida, men er det nok for VM?

- Jeg tror vi ville ha vunnet hvis Christian Eriksen hadde spilt.

BRYR SEG IKKE: England-sjef Roy Hodgson bryr seg ikke om Olsens kritikk. Foto: AP Photo / Alastair Grant / NTB Scanpix
BRYR SEG IKKE: England-sjef Roy Hodgson bryr seg ikke om Olsens kritikk. Foto: AP Photo / Alastair Grant / NTB Scanpix Vis mer